sysuser
PREMİUM
Web geliştirme veya ticaret sitesi kurmayı düşünüyorsan, hazır PHP scriptlerini ücretsiz olarak indirip kullanabileceğin güvenilir kaynaklar senin için büyük avantaj sağlar.
Burada farklı türde ücretsiz PHP scriptler bulabilirsin: kullanıcı girişinden galeriye, rezervasyon formundan listeleme araçlarına kadar çeşitli araçlar mevcut. Hepsi indirip kendi sitene entegre edebilirsin.
Bu tarz scriptler siteni daha hızlı çalışır ve fonksiyonel hale getirir.
Bu sitede farklı kategorilerde PHP scriptleri ücretsiz sunulur. SEO, sosyal medya, eğitim ve daha fazlası için scriptlere göz atabilirsin.
Küçük işlevli ama faydalı scriptlerle kendi web projeni hızla kurabilirsin.
Burada her türden ücretsiz PHP scriptler bulunur: captcha, içerik yönetim, form ve anket scriptleri gibi. Bu tür scriptler özellikle yeni başlayanlar için projelerine hızlı fonksiyon eklemesi yapar.
Örnekler:
Türkiye odaklı script arşivlerinden biri. Görev yönetimden kurumsal site scriptlerine kadar ücretsiz PHP scriptleri bulabilirsin.
Özellikle proje geliştirirken Türkçe kaynak arayanlar için harika.
Ücretsiz scriptlerin paylaşıldığı popüler forum kategorisi. Hem paylaşılmış scriptler hem de fikir/yardım bulabilirsin.
Avantaj: İhtiyacına göre farklı türlerde script veya kaynak bulma imkânı.
Hazır satış scripti arıyorsan buradaki açık kaynak paket satış scripti iş görebilir. Ücretsiz olarak indirip kendi e‑ticaret sistemine uyarlayabilirsin.
Basit paket ekleme, kategori yönetimi gibi özellikler var.
1) Ücretsiz PHP Script Kütüphanesi – PHPJabbers
Burada farklı türde ücretsiz PHP scriptler bulabilirsin: kullanıcı girişinden galeriye, rezervasyon formundan listeleme araçlarına kadar çeşitli araçlar mevcut. Hepsi indirip kendi sitene entegre edebilirsin.
- Kullanıcı giriş sistemi
- Resim galerisi
- İletişim formları
Bu tarz scriptler siteni daha hızlı çalışır ve fonksiyonel hale getirir.2) Küçük ve Kullanıma Hazır Scriptler – SmallPHPscripts
Bu sitede farklı kategorilerde PHP scriptleri ücretsiz sunulur. SEO, sosyal medya, eğitim ve daha fazlası için scriptlere göz atabilirsin.
Küçük işlevli ama faydalı scriptlerle kendi web projeni hızla kurabilirsin.3) Genel Script Arşivi – TheFreeCountry
Burada her türden ücretsiz PHP scriptler bulunur: captcha, içerik yönetim, form ve anket scriptleri gibi. Bu tür scriptler özellikle yeni başlayanlar için projelerine hızlı fonksiyon eklemesi yapar.
Örnekler:- Feedback form scripti
- Site içi arama scripti
- Canlı sohbet scripti
4) KodHane – Türkçe Script Arşivi
Türkiye odaklı script arşivlerinden biri. Görev yönetimden kurumsal site scriptlerine kadar ücretsiz PHP scriptleri bulabilirsin.
Özellikle proje geliştirirken Türkçe kaynak arayanlar için harika.5) Ücretsiz ve Paylaşımlı Scriptler – R10.net Script Kategorisi
Ücretsiz scriptlerin paylaşıldığı popüler forum kategorisi. Hem paylaşılmış scriptler hem de fikir/yardım bulabilirsin.
Avantaj: İhtiyacına göre farklı türlerde script veya kaynak bulma imkânı.6) PHP Ücretsiz Paket Satış Scripti
Hazır satış scripti arıyorsan buradaki açık kaynak paket satış scripti iş görebilir. Ücretsiz olarak indirip kendi e‑ticaret sistemine uyarlayabilirsin.
Basit paket ekleme, kategori yönetimi gibi özellikler var.
- Scriptleri kurmadan önce lisans şartlarını oku
- Güvenlik ve güncelleme desteği olanları tercih et
- İhtiyacına göre scriptleri özelleştirip kendi web platformuna entegre et
Moderatör tarafında düzenlendi: