AnyDesk Ücretsiz İndir

sysuser

PREMİUM
wmy.jpg

AnyDesk, nerede olursanız olun uzaktan çalışmanıza olanak tanır. İster ofisin diğer ucunda ister dünyanın öbür ucunda olun, uzak bir ekrana erişmeniz gerektiğinde AnyDesk'i kullanabilirsiniz. Dosyayı indirmeye başlayın, artık hazırsınız.
Bu programla, ofisinizin diğer ucundan veya dünyanın öbür ucundan bir bilgisayara uzaktan bağlanabilirsiniz. AnyDesk, BT profesyonelleri ve hareket halindeki kişiler için güvenli ve güvenilir uzak masaüstü bağlantıları sağlar.
Düşük gecikme süresi, hızlı veri aktarımları, 60 fps kare hızları – AnyDesk, uzak bir masaüstünde çalışırken bunların ne kadar kritik olduğunu bilir. AnyDesk'in yenilikçi DeskRT kodeği, yüksek ekran çözünürlüklerinde veya yalnızca 100 kB/sn bant genişliklerinde bile düşük gecikme sağlar.
Bu küçük yardımcı program birçok platform ve işletim sisteminde çalışır: Windows, Linux, Free BSD, Mac OS, iOS ve Android; ayrıca, mobil uygulamalar için ekstra ücret talep etmiyoruz.
Bununla birlikte, yardımcı program panodaki içerikleri iki bilgisayar arasında paylaşmanıza olanak tanır ve böylece birinden diğerine bilgi kopyalayıp yapıştırmayı kolaylaştırır. Benzer şekilde, bağlandığınız bilgisayarın ekran görüntülerini alıp bunları PNG formatında masaüstünüze kaydetmenize de olanak tanır.

AnyDesk'in Özellikleri​

• Yüksek Kare Hızları
  • Düşük Gecikme
  • Verimli Bant Genişliği Kullanımı
  • Son Derece Yenilikçi Teknoloji
  • Gerçek Zamanlı İşbirliği
  • Şifreleme Teknolojisi
  • Doğrulanmış Bağlantılar
  • Erişim Kısıtlamaları
  • Çoklu Platform Desteği
  • Dosya Transferi
  • Çevrimiçi Yönetim Paneli
  • Ayrıntılı Oturum Raporlaması
  • Uzaktan Yeniden Başlatma

Sistem Gereksinimleri:​

• Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7
  • RAM (Bellek): 2 GB RAM (4 GB önerilir)
  • Boş Sabit Disk Alanı: 200 MB veya daha fazla

LİNK 👇

Geri